zaterdag 22 juli 2017

• Jarno janssen en joran vermeulen toegevoegd aan selectie

Jarno Janssen en Joran Vermeulen toegevoegd aan selectie

Jarno Janssen en Joran Vermeulen zijn per direct vanuit de eigen jeugd toegevoegd aan de selectie van FC Eindhoven.

Met Janssen en Vermeulen is de selectie van trainer Wilfred van Leeuwen uitgebreid met twee jongens uit de regio.
Jarno Janssen werd ruim zestien jaar geleden geboren in Eindhoven. en is een linksbenige, centrale verdediger. Hij is een sterke jongen met leiderskwaliteit en  heeft een winnaarsmentaliteit.

De 17-jarige Joran Vermeulen is geboren in Valkenswaard. Als linksbenige aanvaller is hij altijd op zoek naar een doelpunt.

Beide spelers zijn door FC Eindhoven al op jonge leeftijd gescout en zaten tot hun twaalfde in de jeugdopleiding. Na de opheffing van de Jeugdopleiding is Jarno Janssen naar de RJO VVV-Venlo/Helmond Sport gegaan. Joran Vermeulen vertrok naar SK Lommel, maar belandde daarna evenseens bij VVV-Venlo/Helmond Sport.

Bij het opstarten van de FCE Randstad Academy werden beide spelers teruggevraagd. In het afgelopen seizoen hebben Jarno en Joran zich sterk ontwikkeld en mochten vorige week als beloning met het eerste team mee op trainingskamp in Trencín. Ze zijn daar positief 'aangehaakt', waarna de Technische staf besloten heeft de twee jongelingen bij de selectie op te nemen.
Dit betekent zoveel mogelijk meetrainen in combinatie met hun studie.

Fotografie: Johan Manders