vrijdag 31 maart 2017

• Jan louwers stadion decor voor interland oranjevrouwen tegen canada

Jan Louwers Stadion decor voor interland Oranjevrouwen tegen Canada

Het Nederlands vrouwenelftal speelt zondag 10 april een thuisinterland tegen Canada. Het duel, dat plaatsvindt in het Jan Louwers stadion van FC Eindhoven, start om 16.00 uur. Kaarten voor Nederland - Canada zijn per direct in de vrije verkoop verkrijgbaar via de KNVB-ticketshop (OnsOranje.nl).

Voor Oranje, dat eerder deze maand kwalificatie voor de Olympische Spelen 2016 misliep, betekent de oefenperiode in april de aftrap van de voorbereiding op het UEFA Women's EURO 2017. Dit eindtoernooi vindt in Nederland plaats van 16 juli tot en met 6 augustus 2017. Als gastheer is Nederland automatisch geplaatst voor het Europese kampioenschap.

De Canadese voetbalvrouwen zijn geen onbekenden voor de OranjeLeeuwinnen. Tijdens het WK2015 in Canada maakten beide landen deel uit van groep A samen met China en Nieuw-Zeeland. De poulewedstrijd tussen de nummer 11 (Canada) en 12 (Nederland) van de FIFA World ranking eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Kaarten te koop vanaf zes euro

De prijs voor losse kaarten is €10,-. Houders van een OnsOranje ClubCard krijgen 10 procent korting. Groepen vanaf tien personen krijgen korting en betalen per persoon €6,-.

Kaarten zijn te koop bij de KNVB-ticketshop via OnsOranje.nl.
Daarnaast zijn vanaf dinsdag 15 maart losse kaarten te koop bij de receptie van FC Eindhoven tijdens openingstijden (09:00 – 16:30 uur).