vrijdag 03 maart 2017

• Ivo rossen vanaf komend seizoen verder als jeugdtrainer

Ivo Rossen vanaf komend seizoen verder als jeugdtrainer

Na dit seizoen stopt Ivo Rossen met zijn actieve profvoetbalcarrière. Vanaf het seizoen 2017|2018 is hij de nieuwe hoofdtrainer van de Onder-17 van de FC Eindhoven Randstad Academy.

Rossen speelde twee periodes voor de Blauw-Witten. Van 2009 tot 2012 en van 2014 tot heden. Hij speelde voor FC Eindhoven 119 officiële wedstrijden en maakte daarin twee doelpunten. Daarnaast speelde Ivo Rossen voor NEC Nijmegen, FC Dordrecht, Go Ahead Eagles, PEC Zwolle, FC Den Bosch en Sint-Truiden. De Nijmegenaar focust zich vanaf juli volledig op zijn trainerscarrière.

Ivo Rossen: ‘’Na dertien jaar betaald voetbal vind ik het tijd voor een volgende stap. Ik heb een mooie carrière gehad met een uitstap naar het buitenland. In de laatste jaren heb ik al kennisgemaakt met het trainerschap en daar wil ik graag mee verder. Komende maanden wil ik het goed afsluiten en dan met veel enthousiasme beginnen aan een nieuwe uitdaging bij deze mooie club.’’

FC Eindhoven is blij deze clubman te behouden en verder in te kunnen zetten voor de professionalisering van de jeugdopleiding!