Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Internationaal topfutsal in eindhoven

Internationaal topfutsal in Eindhoven

Liefhebbers van futsal kunnen in december terecht in Eindhoven. Van 10 tot en met 13 december worden in het Indoor Sportcentrum Eindhoven de kwalificatiewedstrijden voor het WK Futsal 2016 gespeeld.

Beste zaalvoetballers van de wereld

Het Nederlands futsalteam is bij Letland, Bosnië-Herzegovina en tweevoudig wereldkampioen Spanje ingedeeld. De beste zaalvoetballers van de wereld maken daarmee in december opwachting in de Lichtstad. De nummers één en twee plaatsen zich voor de WK-play-offs, die bestaan uit een uit- en thuiswedstrijd. Deze wedstrijden worden in het voorjaar van 2016 gespeeld.

Erbij zijn?

De kaartverkoop voor het toernooi is inmiddels gestart via www.onsoranje.nl/tickets. De kaarten kosten € 7,50 per stuk. Met de toegangskaart kun je terecht bij beide wedstrijden op die dag. Groepen vanaf tien personen € 5,- per ticket. Wil je er alle drie de dagen bij zijn, koop dan een passe-partout voor € 15,-.

Speelschema

Donderdag 10 december