Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Interactieve forumavond in het supportershome

Interactieve forumavond in het supportershome

Maandagavond stond de inmiddels traditionele Forumavond op de planning in het supportershome. Allereerst was er de gelegenheid voor nieuwelingen Wilfred van Leeuwen en keeperstrainer Maikel Aerts om zich voor te stellen.

Daarnaast zaten ook assistent-trainers Maurice Verberne, Pascal Maas en aanvoerder Branco van den Boomen aan tafel. Zij reageerden allen op de ingestuurde vragen vanuit de supporters. Zo werd er gesproken over de taakverdeling in de staf, de terugkeer van Branco en persoonlijke ambities.

Na een korte pauze legde hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen aan de hand van een presentatie de visie uit van FC Eindhoven op voetbaltechnisch gebied. Hij sprak over het weekprogramma, tactisch plan en doorselecteren. ‘’Zolang je geen Champions League speelt, kan je altijd verbeteren’’, klonk het.

Vervolgens kwamen de vragen van de supporters verder aan bod. De aanvallende kracht, de rol van Tscheu La Ling, omgaan met teleurstellingen, het werd onder leiding van presentator Stefan van Dommelen allemaal besproken. Na een vragenrondje werd de avond afgesloten. Dank aan de supporters voor de informele, interactieve avond!