Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Intelectric nieuwe broeksponsor fc eindhoven

Intelectric nieuwe broeksponsor FC Eindhoven

Intelectric heeft zich tot het einde van het seizoen 2018/2019 verbonden aan FC Eindhoven als Business Partner. Vanaf de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport, vrijdag 16 oktober, siert de naam van Intelectric op de voorkant van de wedstrijdbroekjes van FC Eindhoven.

 

De totaal installateur van voornamelijk zwakstroominstallaties is een vooruitstrevende en snelgroeiende organisatie, bestaande uit drie werkmaatschappijen. Intelectric is gespecialiseerd in installeren, monteren en assembleren. Hiermee realiseert het succesvol vele installatieprojecten. Het bedrijf dat gevestigd is in Eersel, was al als sponsor verbonden aan de club.

 

Eerder dit jaar werden ook al de sponsorcontracten met VDL Groep en Starline Pools & Equiment verlengd en werd Randstad als nieuwe partner van de jeugdopleiding aangetrokken.

 

Kees Lepelaars, operationeel manager FC Eindhoven: ‘’Wij zijn bijzonder content dat zo’n sterk en dynamisch bedrijf de nieuwe broeksponsor van FC Eindhoven is geworden. De eigenaren Rob van Hoorn en John Ketelaars zijn exact een jaar al sponsor. Dit broeksponsorschap is een gevolg van een zeer prettige samenwerking.’’

 

Rob van Hoorn, Intelectric: ‘’Na één jaar sponsor te zijn van de club, zijn we trots dat we de volgende stap in onze samenwerking hebben kunnen zetten. FC Eindhoven bouwt stap voor stap verder aan de toekomst en wij bouwen graag met hen mee. In de hoop op een langdurige samenwerking, tekent Intelectric in eerste instantie tot minimaal midden 2019.’’