zaterdag 22 juli 2017

• Informatie kaartverkoop oefenwedstrijden tegen willem ii en roda jc kerkrade

Informatie kaartverkoop oefenwedstrijden tegen Willem II en Roda JC Kerkrade

De komende week speelt FC Eindhoven twee oefenwedstrijden tegen een ploeg uit  de eredivisiie. Op woensdag 19 juli speelt FC Eindhoven in Loon op Zand tegen Willem II en op zaterdag 22 juli wordt Roda JC in het Jan Louwers Stadion ontvangen.

De wedstrijd tegen Willem II wordt om 19.00 gespeeld op het terrein van vv Uno Animo in Loon op Zand. Het adres hiervan is: Sportpark 'De Klokkenberg', Klokkenlaan 27, 5175 NV  Loon op Zand.
Kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,00 toegang. Alle bezoekers van 13 jaar en ouder betalen € 7,50.

Zaterdag 22 juli wordt FC Eindhoven - Roda JC gespeeld in het Jan Louwers Stadion en begint om 18.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de ticketshop of aan de kassa bij de wedstrijd.
Kinderen t/m 16 jaar betalen € 5,00 toegang. Alle bezoekers van 17 jaar en ouder betalen € 10,00.