zaterdag 17 november 2018

• Informatie kaartverkoop fc eindhoven n fc twente

Informatie kaartverkoop: FC Eindhoven – FC Twente

Op vrijdag 5 oktober treft FC Eindhoven in eigen huis titelkandidaat FC Twente. De online kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Via FC-Eindhoven.nl/tickets is er per account de mogelijkheid om 1 ticket aan te schaffen. Meerdere tickets bestellen is mogelijk met meerdere accounts. Bij de ingang wordt er op legitimatie gecontroleerd, dus vul de juiste gegevens in!

Op de wedstrijddag zijn tickets verkrijgbaar aan de kassa’s vanaf 18.30 uur. Ook hier vindt legitimatiecontrole plaats en kan je per persoon 1 ticket bestellen. Mensen uit Enschede en omgeving zijn vanwege veiligheidsreden niet welkom op de thuisvakken van het Jan Louwers Stadion.

Prijzen:
- T/m 15 jaar: €5,-
- 16 t/m 20 jaar: €10,-
- Volwassenen: €13,-

Vragen over de kaartverkoop? Bel dan even naar het secretariaat (040-2112967) of mail naar ticketing@fc-eindhoven.nl. De wedstrijd met een groep bezoeken? Informeer naar de mogelijkheden!

Indien FC Twente-fans tickets kopen voor het thuisvak, dan zullen de kaarten geblokkeerd worden. Restitutie van het aankoopbedrag vindt in deze gevallen niet plaats.