Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

Informatie derby vs Helmond Sport

Is de derby ooit zo spannend geweest? Vrijdag 5 mei staat het thuisduel tegen Helmond Sport op het programma. Een strijd tussen Blauw-Wit en roodzwart. Het laatste duel van deze competitie, een cruciale pot in het Jan Louwers Stadion.  


FC Eindhoven is afhankelijk van een andere uitslag om de Jupiler Play-Offs te halen. RKC mag niet winnen bij MVV. Maar één ding is zeker. FC Eindhoven moet zegevieren. En we hebben daarbij jouw steun keihard nodig. Nodig je vrienden, familie en/of buren uit. En steun de Blauw-Witten!

Tickets voor de wedstrijd zijn online verkrijgbaar via www.FC-Eindhoven.nl/tickets. Via de online ticketshop kan je per account één ticket kopen. Maak dus per persoon een account aan, om meerdere tickets te kopen.

Kaartverkoop is ook mogelijk bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion. Deze is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Jeugd tot en met 16 jaar betaalt slechts 5 euro voor een ticket, volwassenen 12 euro. Mensen uit regio Helmond kunnen geen kaarten kopen voor het thuisvak.  


EINDHOVEN ZAL WEZEN, EINDHOVEN ZAL ZIJN!