vrijdag 20 oktober 2017

Informatie awayday: FC Volendam (20/1)

Na de thuisoverwinning op De Graafschap staat FC Eindhoven voor een cruciale fase. De achterstand op nummer vijf bedraagt slechts één punt. Vrijdag ontmoet het in Volendam een directe concurrent. Aan de Dijk ontmoeten de Blauw-Witten de plaatselijke FC. Jij kunt erbij zijn!

EindhoFAN organiseert een busreis naar Volendam. Seizoenkaarthouders kunnen mee voor slechts 19 euro, andere supporters voor 25 euro. Het ticket voor de bus en de wedstrijd zijn inclusief. Een ticket is aan te schaffen via FCEuitkaarten.nl. Het vertrek van de bus is om 17.30 uur.

Vervolgens staat op 6 februari de tweede uitwedstrijd van 2017 op het programma. Ga jij mee naar beide uitwedstrijden dan betaal je nu slechts 32,50 euro! Gebruik maken van de combideal is ook mogelijk via FCEuitkaarten.nl.