vrijdag 31 maart 2017

• Info uitwedstrijden goedkoper en eenvoudiger

Info uitwedstrijden: goedkoper en eenvoudiger!

Het gaat weer beginnen! Over exact twee weken staat de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Bij de eerste vier competitiewedstrijden van FC Eindhoven zijn er drie uitwedstrijden. En jij kunt er bij zijn! Kaarten bestellen voor uitwedstrijden gaat vanaf nu eenvoudiger en goedkoper!

NIEUW: DIGITAAL OPGEVEN EN BETALEN UITWEDSTRIJDEN

Vanaf het seizoen 2015-2016 kunt u zich via www.fceindhovenfanstore.nl digitaal opgeven voor uitwedstrijden en direct betalen. Maakt u gebruik van deze manier van opgeven en betalen, dan krijgt u een korting van 5% op de prijs. U betaalt via IDEAL. Ben je in het bezit van een online boeking, dan is je plaats in de bus gegarandeerd!

Hoe werkt het? U geeft zich digitaal op en betaalt via IDEAL. Op de wedstrijddag dient u voor het instappen van de bus uw online boeking (geprint of via uw telefoon) samen met uw geldig identiteitsbewijs te tonen. Zonder identiteitsbewijs of online boeking krijgt u geen toegang tot de bus.

Later in het seizoen zullen er meer voordelen komen voor mensen die online hun bus en toegangsbewijs aanschaffen. Indien je toch via www.eindhoven1909.nl wilt opgeven is dat mogelijk, maar dan is er geen 5% korting.

FC Dordrecht uit
Op vrijdag 7 augustus kan FC Eindhoven zich revancheren. Na een jaar van afwezigheid is FC Dordrecht teruggekeerd in de Jupiler League. EindhoFAN organiseert een busreis naar deze wedstrijd. De bus vertrekt om 18:00 uur vanaf het Jan Louwers Stadion. Seizoenkaarthouders en/of leden van SV Eindhoven betalen € 19,00 via www.fceindhovenfanstore.nl (inclusief toegangsbewijs stadion).

Sparta Rotterdam uit
De derde wedstrijd van het seizoen is wederom een uitwedstrijd. Ook naar deze wedstrijd op het Kasteel zal de supportersbus bij voldoende belangstelling rijden. Seizoenkaarthouders en/of leden van SV Eindhoven betalen € 19,00 (inclusief toegangsbewijs stadion) via www.fceindhovenfanstore.nl. Vertrek zal zijn om 17:45 uur vanaf het stadion.