vrijdag 25 augustus 2017

• Halve seizoenkaarten nu in de verkoop

Halve seizoenkaarten: nu in de verkoop!

FC Eindhoven staat op dit moment op de vierde plaats van de ranglijst. Met nog meer dan een half seizoen te gaan, kan er nog veel gebeuren in de Jupiler League. Met een halve seizoenkaart maak jij de ontknoping van deze altijd spannende competitie mee. Genoeg redenen om komend half seizoen de Blauw-Witten te steunen!

Er worden in dit halve seizoen nog diverse topwedstrijden gespeeld in het Jan Louwers Stadion, zoals de wedstrijden tegen koploper Sparta Rotterdam en runner-up Go Ahead Eagles. Verder speelt FC Eindhoven nog thuis tegen Jong Ajax en tegen provinciegenoot FC Oss. Na de winterstop worden er nog 10 thuiswedstrijden gespeeld.

Volwassenen betalen €70,- per halve seizoenkaart. Voor jeugd tot en met 16 jaar is de halve seizoenkaart te bestellen voor €27,50.

Bestel nu eenvoudig en snel via de online ticketshop je halve seizoenkaart ! We zien je graag in het Jan Louwers Stadion.

Losse tickets voor thuiswedstrijden kun je voortaan ook in de online ticketshop kopen! Neem een kijkje!