Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Halve seizoenkaart mooie affiches en vele voordelen

Halve seizoenkaart: mooie affiches en vele voordelen!

Vanaf nu is de halve seizoenkaart verkrijgbaar voor de thuiswedstrijden van FC Eindhoven in de tweede seizoenshelft. De halve seizoenkaart is te bestellen via FC-Eindhoven.nl/halveseizoenkaart.

Topduels
In de tweede seizoenshelft staan mooie affiches op het programma in het Jan Louwers Stadion. Zo treft FC Eindhoven onder meer NEC, FC Den Bosch, Jong PSV, Jong Ajax, Sparta en Roda JC in eigen huis. 10 duels voor slechts 80 euro! Jeugd t/m 20 jaar krijgt een gereduceerd tarief.

t/m 12 jaar       €                   10,00
13 t/m 15 jaar  €                   30,00
16 t/m 20 jaar  €                   55,00
vanaf 21 jaar   €                   80,00

FANbox: voordelen!
Een seizoenkaarthouder bij FC Eindhoven krijgt vele voordelen met de FANbox:

- Jouw persoonlijke seizoenkaart; een vaste plek voor de overige 10 duels in het Jan Louwers Stadion.
- FC Eindhoven - gadget
- Korting in de FANstore
- Voucher voor eenmalige introducé bij FC Eindhoven
- Twee consumptiebonnen voor een drankje in ons eigen supportershome of het nieuwe Café 1909
- Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij sponsoren van FC Eindhoven!

Bestellen
Bestellen van jouw halve seizoenkaart is mogelijk via FC-Eindhoven.nl/halveseizoenkaart of via het secretariaat van het Jan Louwers Stadion (geopend van 9.00 tot 17.00 uur op werkdagen). Wij zijn telefonisch te bereiken via 040 - 211 29 67 en per e-mail via ticketing@fc-eindhoven.nl.

Eindhoven zal wezen, Eindhoven zal zijn!