Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

Halve seizoenkaart in de verkoop!

In de komende maanden gaat FC Eindhoven op jacht naar een plek in de Jupiler Play-Offs. Heb je nog geen seizoenkaart en wil je deze strijd in het Jan Louwers Stadion graag zien? De halve seizoenkaart is vanaf nu in de verkoop!

De seizoenkaart is te bestellen via fc-eindhoven.nl/aanvragen en kost slechts €75,- voor volwassenen en €30,- voor jeugd t/m 16 jaar. Tien thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft! Onder meer NEC, De Graafschap en Helmond Sport komen nog naar het Jan Louwers Stadion.

Naast een vaste plek in het stadion ontvang je nog veel meer voordelen, want je ontvangt natuurlijk de FANbox, met:

• Jouw persoonlijke seizoenkaart
  • Voucher met 15% korting in de FANstore
  • Voucher voor een eenmalige introducé bij FC Eindhoven
  • Twee consumptiebonnen voor een drankje in ons eigen supportershome
  • EindhoFAN-gadget
  • Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij sponsoren van FC Eindhoven. Klik hier voor de acties!