zaterdag 17 november 2018

Guy Smit ontvangt Dín Opkikker 2018

Guy Smit, de 22-jarige keeper van FC Eindhoven, ontvangt tijdens carnaval D’n Opkikker Bokaal 2018. De oorspronkelijk uit Doetinchem afkomstige talentvolle doelman kwam over van N.E.C. Nijmegen en speelde daarvoor in de jeugdopleiding van Vitesse. Tijdens een duel in de wedstrijd tegen Willem II, botste de keeper frontaal tegen Willem II-speler Emre Bostanci, wat resulteerde in een dubbele beenbreuk.
Sociëteit D'n Opkikker wil dit jaar, door middel van de uitreiking van een bokaal, haar steun betuigen aan Guy Smit.

Guy Smit opvolger van Timothy Durwael
Op carnavalsmaandag, beter bekend onder de naam ‘malle maandag middag’, overhandigt Sociëteit D’n Opkikker de prijs aan Guy Smit tijdens de ludieke voetbalwedstrijd oud FC Eindhoven tegen Legendary PSV. Guy is de opvolger van Timothy Durwael.

Wedstrijd FC Eindhoven - Legendary PSV
D'n Opkikker wordt elk jaar op carnavalsmaandag uitgereikt door Sociëteit D’n Opkikker aan een betaald voetbalspeler, die gedurende het seizoen een blessure heeft opgelopen. De bokaal wordt al sinds 1974 uitgereikt. Onder meer Daan Schrijvers (’74), Erwin Koeman, Ronaldo, Ron Vlaar, Ola Toivonen en Dirk Marcellis ontvingen de steunbetuiging eerder. De uitreiking vindt plaats tijdens de rust van de traditionele wedstrijd tussen oud FC Eindhoven-spelers en Legendary PSV en is een ware happening. Toegang in de tent is gratis.

Voor meer informatie en de complete lijst met kandidaten verwijzen wij u naar www.denopkikker.nl.