Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Gunst en mitrovic maken weer minuten na blessureleed

Gunst en Mitrovic maken weer minuten na blessureleed

FC Eindhoven heeft de oefenwedstrijd tegen Brabantia met 9-0 gewonnen. Maxime Gunst en Marko Mitrovic speelden voor het eerst mee na een lange blessure.
 

Van Hout, Verstraaten, Mitroviç en Rossen (2x) en Koç zorgden voor een 6-0 ruststand in het Jan Louwers Stadion. Marko Mitrovic maakte zijn debuut in het shirt van FC Eindhoven. Hij kwam vorige zomer naar de Blauw-Witten en speelde dinsdagavond 45 minuten. De Zweed speelde voorheen bij Malmö FF, Chelsea FC en Brescia.
 

In de tweede helft kwam Maxime Gunst het veld in. Hij raakte vroeg in het seizoen geblesseerd en trainde alweer enkele weken mee met het team van Mitchell van der Gaag. Doelpunten van Andrei Ionescu en Roald van Hout (2x) leverden een 9-0 eindstand op.
 

FC Eindhoven - Brabantia 9-0 (6-0): 1-0 Van Hout, 2-0 Verstraaten, 3-0 Mitrovic, 4-0 Rossen, 5-0 Rossen, 6-0 Koç, 7-0 Ionescu, 8-0 Van Hout, 9-0 Van Hout.

 

Opstelling FC Eindhoven: Van den Broek (46. Kramer); Horsten (46. Gunst), Verstraaten, Rossen, Statie, Ionescu, Van Imschoot (46. Lamers), Vandeputte, Van Hout, Mitrovic (46. Rowell), Koç.