Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Greenfields organiseert met fc eindhoven het kids sportevenement youngstars on tour

GreenFields organiseert met FC Eindhoven het kids-sportevenement Youngstars On Tour

GreenFields, innovatief marktleider voor kunstgrassystemen, organiseert op woensdag 20 april 2016 bij FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion het Youngstars On Tour sportevenement. Tijdens dit evenement kunnen kinderen van 6 tot en met 8 jaar op een speelse en laagdrempelige manier kennismaken met sport en met voetbal op kunstgras in het bijzonder. Gedurende de hele middag worden verschillende voetbal-clinics gehouden en krijgen de kinderen de mogelijkheid om op de foto te gaan met hun voetbalhelden.

 

Het sportevenement bij FC Eindhoven vindt plaats op woensdagmiddag 20 april 2016 van 13:30 – 16:00 uur. De deelname aan Youngstars On Tour is gratis en toegankelijk voor zowel voetballende kinderen als niet-voetballende kinderen. Er is in Eindhoven ruimte voor maximaal 100 kinderen en hun begeleiders. Aanmelden kan via: www.youngstarsontour.nl.

 

Het programma

Op het Youngstars On Tour programma in het Jan Louwers Stadion, Charles Roelslaan 1, 5644 HX in Eindhoven staan:

1.            Test je snelheid bij de Obstakel-run en de Snelheidssprint;

2.            Soccerwall: Wie heeft het beste schot?;

3.            Slalomparcours: Hoe wendbaar ben jij met én zonder de bal?;

4.            Voetbalkanon: Wie is de nieuwe Ruud Swinkels met keeperskwaliteiten?;

5.            Paaltjesvoetbalspel: Voetballen zoals je vader vroeger deed?

 

De organisatie

Youngstars On Tour is een initiatief van de Jupiler League Clubs FC Eindhoven, Sparta Rotterdam, en FC Volendam, kunstgrasleverancier GreenFields en kunstgrasproduct TenCate. Met dit initiatief willen alle betrokken organisaties kinderen op een plezierige en ontspannen manier kennis laten maken met sport en beweging.