vrijdag 18 augustus 2017

• Gratis met de bus naar thuiswedstrijden fc eindhoven

Gratis met de bus naar thuiswedstrijden FC Eindhoven

Vanaf het seizoen 2017|2018 kunnen alle supporters van FC Eindhoven bij thuiswedstrijden gratis gebruik maken van het openbaar busvervoer dat door Hermes onder de naam BRAVO wordt uitgevoerd in de regio Eindhoven. Hiermee wordt Hermes de officiële vervoerspartner rondom de thuiswedstrijden van FC Eindhoven.

Op vertoon van je toegangsbewijs (seizoenkaart, wedstrijdkaart of e-ticket) kan je gebruik maken van alle lijnen* die door Hermes in de regio Eindhoven worden gereden. Het vervoer geldt voor alle thuiswedstrijden in de Jupiler League, Jupiler Play-Offs en KNVB Beker en kan vanaf twee uur vóór tot en met circa twee uur na de wedstrijd.

Reisinformatie

Check in de '9292'-app of in de ‘Hermes’-app jouw reis naar het Jan Louwers Stadion. Laat bij het instappen jouw FC Eindhoven toegangskaart zien en reis op een aangename, kosteloze manier naar het stadion!

Bushalte Jan Louwers Stadion

De dichtstbijzijnde bushalte bij het Jan Louwers Stadion (op circa 5 minuten lopen) is de bushalte Fontys Theo Koomenlaan. Vanaf Eindhoven centraal station rijden de volgende lijnen rechtstreeks naar deze bushalte: 7, 117, 317, 318.

Lijnen waarop het vervoer geldig is:
* Lijn 1 t/m 21, 24, 117, 317, 318, 319, 320, 324, 400 t/m 407.