Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Geslaagde mvo activiteit fc eindhoven bij de korenaer

Geslaagde MVO-activiteit FC Eindhoven bij de Korenaer

Afgelopen woensdag hebben selectiespelers van FC Eindhoven een bezoek gebracht aan speciaal onderwijsschool de Korenaer. FC Eindhoven is van plan om een intensieve samenwerking aan te gaan met het speciaal onderwijs binnen de Gemeente Eindhoven. De Korenaer had de primeur.

 

Maxime Gunst en Marko Mitrovic werden afgevaardigd vanuit FC Eindhoven. De twee geblesseerden genoten zichtbaar van deze morgen. Ze gaven tickets weg, ondersteunden, coachten en deden uiteindelijk ook nog even mee met de kinderen. Na een technische show van één van de leerlingen werden er onderling partijtjes gespeeld op het scherpst van de snede. De velen aanwezigen keken met veel belangstelling toe. Ook de kinderen die eigenlijk les moesten volgen kregen vrijaf om de spelers aan het werk te zien. Kortom het was een zeer geslaagde primeur waar alle kinderen, begeleiders en spelers van hebben genoten.

 

Na afloop was er tijd om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Hier werd dan ook door iedereen gebruik van gemaakt. Aanstaande vrijdag is de Korenaer uitgenodigd om FC Eindhoven aan te moedigen tegen koploper Sparta Rotterdam.