vrijdag 15 december 2017

• Geslaagde editie fc robinstijn g stars toernooi

Geslaagde editie FC Robinstijn G-Stars toernooi

Het G-stars team van FC Eindhoven deed afgelopen zaterdag zeer verdienstelijk mee met het FC Robinstijn G-stars Toernooi. Het team werd tweede bij het toernooi bij Roda JC Kerkrade.

Twee weken voorafgaand aan het toernooi begon de voorbereiding voor het team van coach Stephanie Jansen. De spelers en speelsters tekenden allemaal een ‘contract’ in de persruimte en maakten een officiële teamfoto.

Na het officiële gedeelte was het tijd om de voetbalschoenen aan te trekken. Myrthe Moorrees, speelster van PSV Vrouwen en ambassadeur van FC Robinstijn, kwam meetrainen. Het team werd hard aan het werk gezet om optimaal voorbereid te zijn voor het FC Robinstijn G-stars Toernooi in Kerkrade.

Na een goede voorbereiding was het zaterdag 28 mei tijd voor het toernooi. Vier profclubs, en tevens partners van FC Robinstijn, deden daar aan mee. Namelijk FC Eindhoven, Roda JC Kerkrade, RKC Waalwijk en Helmond Sport. Door uitstekende resultaten in de eerste wedstrijden, mocht FC Eindhoven aantreden in de finale. De spelers en speelsters kwamen met de Champions League hymne het veld op en speelden een goede wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Na een gelijkspel verloren de Blauw-Witten echter met strafschoppen. Hierdoor won thuisploeg Roda JC Kerkrade het toernooi. De spelers en speelsters hebben genoten van de dag!