vrijdag 18 augustus 2017

• Geslaagd ontbijtevent lhr the next levelr

Geslaagd ontbijtevent ‘HR, The Next Level’!

Woensdag 25 november stond het FCE Connect-event ‘HR, The Next Level’ op het programma bij FC Eindhoven. Het event begon met een ontbijtbuffet, waarna ex-topsporter Erben Wennemars de aftrap van het event gaf met een inspirerende presentatie in het kader van de Randstad-campagne ‘Worden wie je bent’.

Onder leiding van eventvoorzitter Frank Verberne werden de ruim 150 (!) aanwezigen begeleid naar de verschillende break-out sessies die gepresenteerd werden door zeven leden van FCE Connect: DijkmansBergJeths Advocaten, Personato Werving & Selectie, Mettom Payrolling, Randstad, Stimulanz, Fitale Advies en Eurobenefits. Deze break-out sessies hadden allemaal te maken met het HR-thema en waren te volgen in de verschillende ruimtes van het Jan Louwers Stadion: kleedkamers, supportershome, spelershome, persruimte en het restaurant werden als decor gebruikt.

Het geslaagde ontbijtevent werd afgesloten met een presentatie over talentontwikkeling bij FC Eindhoven door technisch manager Hans Smulders en hoofdtrainer Mitchell van der Gaag.

Gezien de opkomst en de positieve reacties was het een zeer geslaagde netwerkactiviteit. FCE Connect, de businessclub van FC Eindhoven, bedankt de zeven bedrijven voor het verzorgen van de break-out sessies, Erben Wennemars en de technische staf voor hun input! Bufkes (Winkelcentrum Woensel) zorgde voor een heerlijk buffet, ook zij worden hartelijk bedankt!

HRErbenWennemars.JPG