vrijdag 24 november 2017

Fries Deschilder tekent bij!

Middenvelder Fries Deschilder heeft dinsdag zijn contract bij FC Eindhoven tot midden 2018 verlengd. De Belg kwam in 2013 over van Club Brugge, waar hij zijn debuut in het eerste elftal al had gemaakt.

Fries Deschilder: "Toen ik hier aankwam, kwam ik uit een diep dal. Ik had weinig vertrouwen in mezelf en had veel blessures. De mensen bij deze club hebben ervoor gezorgd dat ik het vertrouwen in mezelf terug heb gekregen. Ik ben in mezelf gaan geloven. Ik ben er sterker van geworden. Nu zit ik in een stijgende lijn. De reden dat ik bijteken is dat ik het vertrouwen van de club wil teruggeven. Hopelijk is dit het seizoen, dat we samen naar de Eredivisie gaan."

Hans Smulders: "Fries is talentvol en heeft potentie om een hoger niveau te halen. In het begin verliep niet altijd alles goed en we moesten ervoor zorgen dat hij zich op z’n gemak zou voelen. Nu twee jaar later is hij een stuk verder. Fries zal op intuïtie moeten blijven spelen. Hij is super belangrijk voor ons."

FC Eindhoven feliciteert Fries met zijn contractverlenging!