dinsdag 24 oktober 2017

Feestavond na afloop van de derby!

Op 5 mei vieren we natuurlijk de bevrijding van ons land. Maar dit jaar staat 5 mei ook in het teken van De Derby. De broedertrijd tussen Blauwwit en Roodzwart. FC Eindhoven tegen Helmond Sport. Pakken we definitief een ticket voor de Jupiler Play-Offs? De wedstrijd tegen de Helmonders is ook de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen. Na afloop van de wedstrijd zal het seizoen beklonken worden met een feestavond in het Supportershome. Iedereen is van harte welkom!

Happy Hour en gastoptreden

Direct na afloop van de wedstrijd zal in het Blauw-Wit aangeklede Supportershome het feest losbarsten. De vaste huis DJ's van DJ Heeze zullen de avond met feestelijke muziek opluisteren. Verder is het van 22:00 uur tot 23:00 uur HAPPY HOUR! Bier en fris voor € 1,-.

Op veler verzoek zal er ook tijdens deze avond weer een gastoptreden zijn van onze eigen vaste supporter "ToeterJan". Hij gaat niet toeteren, maar hij gaat zijn inmiddels 'wereldberoemde' act opvoeren. Kortom, een optreden van 'ToeterJan' is altijd garantie voor gezelligheid.

Gedurende de avond zullen wij zorgen voor diverse hapjes (pizzapuntjes, loempia's en snackjes). En dat allemaal gratis. Wij nodigen alle supporters van FC Eindhoven uit om samen het weekend af te trappen en hopelijk kunnen we op deze avond ook samen vooruitkijken naar de Play-Offs!

Dus, vrijdag 5 mei direct na afloop van de Derby zal er een echt Blauw-Wit feestje worden gevierd zoals alleen de FC Eindhoven supporters dat kunnen!