vrijdag 26 april 2019

• Fce old stars kloppen legendary psv 7 2

FCE Old Stars kloppen Legendary PSV: 7-2

FCE Old Stars wonnen vrijdagavond in de voorwedstrijd met 7-2 van Legendary PSV. De Blauw-Witte doelpunten werden gemaakt door Tim Nelemans (2x), Pascal Maas, Dennie Banda, Leon Kantelberg en Ivo Rossen (2x). De opponent scoorde via Theo Lucius en Erik Meijer.

Bij Legendary PSV speelden ook enkele grote namen zoals Luc Nilis en Jan Wouters. In de eerste helft ging het gelijk op, maar in de tweede helft trokken de Blauw-Witten de wedstrijd naar zich toe. Het team onder leiding van Toon Bogers scoorden maar liefst vijf maal in het tweede deel.

Selectie FCE Old Stars: Peter Smulders, Leon Kantelberg, Patrick Smulders, Bart Kruizinga, Chris Bruinen, Tom Sheridan, Dragan Thijssens, Ralf Manders, Peter Treffers, Dennie Banda, Tim Nelemans, Ivo Rossen, Fred van de Vleut, Kees van Tilburg, Pascal Maas.