vrijdag 18 januari 2019

FCE-NEC: Kinderen t/m 15 jaar gratis!

Aanstaande zondag speelt FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion tegen NEC Nijmegen. De aftrap is om 14.30 uur. Het tijdstip en het begin van het nieuwe jaar zijn redenen voor een Family Day! Kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang op de thuisvakken.

Na afloop op het veld voetballen
Na de wedstrijd mogen de kinderen (t/m 15 jaar) met hun leeftijdsgenoten op het veld van het Jan Louwers Stadion voetballen. Nadat de spelers het veld hebben verlaten worden kleine doeltjes geplaatst, om de middag sportief af te sluiten. Kom dus gezellig mee voetballen!
Mochten de weersomstandigheden deze activiteit niet toestaan, dan wordt dit tijdens de wedstrijd gecommuniceerd in het stadion.

Tickets
Tickets voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets. Voor kinderen t/m 15 jaar dien je de tickets te selecteren voor deze leeftijdscategorie. Aan de poort kan gevraagd worden om een legitimatiebewijs.
Aanstaande zondag openen de kassa’s om 13.00 uur.