vrijdag 31 maart 2017

FCE AWAYDAYS vs MVV & Jong Ajax

Na drie vrijdagen met thuiswedstrijden in het eigen Jan Louwers Stadion staan er de komende twee weken affiches buitenshuis op het programma. Met MVV Maastricht en Jong Ajax treffen de Blauw-Witten twee ploegen uit de felbegeerde top-5 van de Jupiler League.

Voor beide wedstrijden kunnen supporters de supportersbus nemen, maar je kan ook met eigen vervoer afreizen. De mogelijkheden:

MVV Maastricht – Zondag 19 februari 14.30 uur:

• Bus: €19,- voor seizoenkaarthouders | €25,- voor niet-seizoenkaarthouders. Te bestellen via www.FCEuitkaarten.nl
  • Eigen vervoer: kaarten te koop aan de kassa van Stadion de Geusselt

Jong Ajax  – Vrijdag 24 februari  20.00 uur:

• Eigen vervoer: bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion - nog niet te koop.

GA MEE MET DE FCE AWAYDAYS!