maandag 27 november 2017

• Fce awayday tweede bus gaat rijden laatste plaatsen beschikbaar

FCE Awayday: tweede bus gaat rijden, laatste plaatsen beschikbaar!

A.s. vrijdag speelt FC Eindhoven in Nijmegen de tweede uitwedstrijd van dit seizoen. Voor deze wedstrijd zetten we inmiddels een tweede bus in en gaan we samen hopelijk het extra steuntje in de rug zijn voor de FC!

In de tweede bus zijn nog plaatsen beschikbaar, maar ben er snel bij! Wij hopen dat jij alsnog mee gaat om FC Eindhoven naar de overwinning te schreeuwen! Opgeven kan via www.fceuitkaarten.nl

Ook kun je nog gebruik maken van de combi deal: NEC en RKC voor slechts 30 Euro! Vertrek vrijdag is om 18.00u. (Let op, vertrek is ditmaal vanaf de Velddoornweg 6, de kantine van FC Eindhoven AV).

Kaarten voor eigen vervoer zijn te koop bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion tot vrijdag 16.00 uur.