vrijdag 31 maart 2017

• Fc eindhoven wint oefenwedstrijd bij dessel sport 1 3

FC Eindhoven wint oefenwedstrijd bij Dessel Sport: 1-3

De Blauw-Witten hebben de oefenwedstrijd bij Dessel Sport met 1-3 gewonnen. Ricardo Moniz startte onder meer met Timothy Durwael en Rafael Uiterloo in de basis.

Op een glad, ijzig en hard natuurgrasveld in het Armand Melis Stadion was de eerste helft niet spectaculair. FC Eindhoven werd pas in de tweede helft de sterkere partij na een tegentreffer vlak na de theepauze. Tibo van de Velde zorgde overtuigend voor de gelijkmaker: 1-1.

Jari Vandeputte scoorde vervolgens twee keer, waarvan één keer zeer gelukkig door een fout achterin bij de thuisploeg. Mede door het gladde veld kon de Belg de 1-3 binnenglijden. Door de overwinning werd het trainingskamp goed afgesloten. De oefenwedstrijd tegen DHC zaterdagochtend is afgelast. De focus gaat nu volledig op de thuiswedstrijd tegen De Graafschap, volgende week vrijdag om 20.00 uur in het Jan Louwers Stadion.

Fotografie: Johan Manders