vrijdag 25 augustus 2017

FC Eindhoven wint in Deurne: 1-3

FC Eindhoven heeft zaterdagmiddag haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. Bij SV Deurne eindigde het duel in 1-3.

Het team van Ricardo Moniz begon goed aan de wedstrijd. Het kreeg volop kansen. Zo belandde een poging van Fries Deschilder op de lat. Spits Anthony van den Hurk schoot wel raak, na 25 minuten stond het 0-1 voor FC Eindhoven.

Via een strafschop kwam SV Deurne op een gelijke stand, maar die werd snel omgedraaid in een voorsprong toen een verdediger van de thuisploeg in het verkeerde doel schoot. Fries Deschilder breidde de voorsprong in de tweede helft uit naar 1-3, waardoor FC Eindhoven de eerste winst boekte in het nieuwe seizoen. Bij FC Eindhoven debuteerden Loof, Sprockel en De Silva.