vrijdag 28 april 2017

• Fc eindhoven wil iets goedmaken tegen rkc waalwijk

FC Eindhoven wil iets goedmaken tegen RKC Waalwijk

Aanstaande vrijdag staat de volgende thuiswedstrijd voor FC Eindhoven op het programma. De Blauw-Witten nemen het op tegen het Brabantse RKC Waalwijk. De wedstrijd begint om 20:00 uur in het Jan Louwers Stadion.

FC Eindhoven staat op de vierde plaats van de competitie en wil zich graag herstellen van de nederlaag tegen Helmond Sport. RKC Waalwijk is de hekkensluiter van de Jupiler League en zal dus ook gebrand zijn op een overwinning.
Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 2-0 overwinning voor FC Eindhoven. Joey Sleegers en Anthony van den Hurk waren toen de doelpuntenmakers.

Mitchell van der Gaag: "Natuurlijk was het afgelopen vrijdag een teleurstellende derby voor ons. We hadden een complete offday. Nu is het zaak de knop om te zetten naar RKC Waalwijk. RKC denkt nu misschien dat er hier wat te halen valt, ik verwacht morgen dan ook een reactie van het team. We zijn het verplicht naar onze supporters toe om er alles aan te doen zodat de punten hier in Eindhoven blijven. Zowel individueel als collectief moeten we er morgen staan."

De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Junior dos Santos, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Stijn Lamers, Christopher Mandiangu, Milan Massop, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wouter Verstraaten, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.