Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Fc eindhoven wil het goede resultaat van vorige week doorzetten

FC Eindhoven wil het goede resultaat van vorige week doorzetten

Morgenavond staat de wedstrijd FC Eindhoven – Fortuna Sittard op het programma. De wedstrijd in het Jan Louwers Stadion begint om 20:00 uur.

Na het goede resultaat in Volendam zijn de Blauw-Witten terug te vinden op een verdienstelijke derde plek in de Jupiler League. Fortuna Sittard is terug te vinden op de zestiende plek.

Vorig seizoen eindigde de wedstrijd tussen FC Eindhoven en Fortuna Sittard in het Jan Louwers Stadion in een 3-1 overwinning voor FC Eindhoven. Joey Sleegers (2x) en Tom Boere waren toen de doelpuntenmakers aan Eindhovense zijde.

Mitchell van der Gaag: "Vorige week hebben we een goed resultaat neergezet. We hebben in de tweede helft goed gebruik gemaakt van de ruimtes. Als we stappen willen blijven maken dan moeten we morgen weer zien te winnen. Het is zaak om bij te blijven. Fortuna Sittard heeft vorige week met 1-0 gewonnen van RKC Waalwijk en zij willen dit graag doorzetten. Ik verwacht morgenavond een moeilijke wedstrijd. Tegenstanders kijken toch naar FC Eindhoven als een ploeg die bovenin meedraait en dit is altijd een extra motivatie. Wij gaan uit van onze eigen kwaliteiten en gaan er alles aan doen om de drie punten in het Jan Louwers Stadion te houden."

De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Junior dos Santos, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Stijn Lamers, Christopher Mandiangu, Milan Massop, Ivo Rossen, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wouter Verstraaten, Sebastiaan de Wilde.