Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Fc eindhoven wil goede reeks doorzetten tegen fc volendam

FC Eindhoven wil goede reeks doorzetten tegen FC Volendam

Vrijdagavond speelt FC Eindhoven thuis tegen FC Volendam. De wedstrijd zal om 20:00 worden gespeeld in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Voor de Blauw-Witten is het een hele belangrijke wedstrijd, omdat FC Volendam een directe concurrent is voor de top 5. Mitchell van der Gaag zei hierover: "Morgen kunnen we goede stappen maken. We spelen thuis en we hebben een goede reeks die we willen doorzetten."

FC Volendam heeft wel een wedstrijd minder gespeeld, maar FC Eindhoven heeft nog een voorsprong van 12 punten. Het is dus duidelijk dat het voor de Blauw-Witten een belangrijke wedstrijd wordt.

Vorige week viel Fries Deschilder uit in de derby tegen Helmond Sport. "Fries is maandag al weer gaan trainen, dus het viel op zich wel mee", zei Van der Gaag. "Hij kreeg een tik op zijn enkel, maar dat was snel over. Ook Wimilio Vink heeft dinsdag tegen de amateurs van N.E.C. gespeeld en dat goed doorstaan, dus die is ook weer helemaal terug. Verder is Jinty Caenepeel is weer terug na een schorsing.
"

Voor FC Eindhoven staan binnen acht dagen drie wedstrijden op het programma. Na FC Volendam volgen de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard (maandag 14 maart) en VVV-Venlo (vrijdag 18 maart).
Van der Gaag: "We moeten er zo goed mogelijk mee omgaan en we bekijken het per wedstrijd. Elke ploeg heeft natuurlijk last van het drukke programma."

De selectie van FC Eindhoven voor de wedstrijd van morgen is als volgt: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van den Hurk, Andrei Ionescu, Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Ivo Rossen,  Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.