Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Fc eindhoven versterkt zich met augustine loof

FC Eindhoven versterkt zich met Augustine Loof

Augustine Loof sluit vanaf komend seizoen aan bij de selectie van FC Eindhoven. De fysiek sterke rechtervleugelverdediger tekende vanmiddag een driejarig contract bij de Blauw-Witten.

Loof is twintig jaar en komt over van de jeugdopleiding van PSV. De rechtsback heeft vijf seizoenen in de jeugdopleiding van PSV gespeeld. Afgelopen seizoen speelde hij 28 wedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League.

Daarnaast kwam Augustine Loof uit voor de jeugdteams van de nationale ploeg. Hij werd gedurende zijn loopbaan opgeroepen voor Nederland onder 17 en onder 19.

Augustine Loof is blij met zijn komst naar FC Eindhoven: 'Ik ben blij dat ik hier een contract heb mogen tekenen. Zo krijg ik de kans om de volgende stap te zetten in mijn carrière. Dit seizoen wil ik met FC Eindhoven zo hoog mogelijk eindigen. Persoonlijk wil ik mezelf verder ontwikkelen.

Als rechtsback zijn mijn snelheid en duelkracht mijn sterkste punten. Ook heb ik een goede mentaliteit. Ik doe er alles aan om te winnen. Verder heb ik ook nog een aantal verbeterpunten, maar daar ga ik hard aan werken bij de trainingen."

Welkom bij de Blauw-Witten, Augustine!

Augustine Loof is er komend seizoen bij! Ben jij er ook bij? Koop dan nu jouw seizoenkaart. Meer informatie is hier te vinden.