maandag 27 november 2017

• Fc eindhoven versterkt verdediging met herve matthys

FC Eindhoven versterkt verdediging met Hervé Matthys

FC Eindhoven heeft een akkoord bereikt met Hervé Matthys (21). De linksbenige centrale verdediger heeft een overeenkomst voor twee seizoenen getekend aan de Aalsterweg.

Vanuit de jeugdopleiding van Cercle & Club Brugge, belandde Matthys in 2012 bij RSC Anderlecht waar hij twee jaar later een profcontract ondertekende. Vanaf januari 2016 werd de ex- jeugdinternational uitgeleend aan KVC Westerlo waarvoor hij op het hoogste niveau ook zijn profdebuut maakte.

Voorzitter Frans Janssen: ''Hervé heeft vorig seizoen al een weekje meegetraind bij FC Eindhoven en derhalve zijn we al eventjes in gesprek.​ Na het vertrek van Dario zochten we naar een soortgelijk type en die hebben we met Hervé gevonden.''​