zaterdag 15 juli 2017

• Fc eindhoven verslaat una op sportpark zeelst 1 2

FC Eindhoven verslaat UNA op Sportpark Zeelst: 1-2

Woensdagavond heeft FC Eindhoven ook haar tweede oefenwedstrijd weten te winnen. In Veldhoven won het team van Ricardo Moniz met 1-2 van VV UNA.

Fries Deschilder zette de Blauw-Witten op voorsprong met een overtuigend schot. Maar al snel daarna kwam UNA, dat volgend seizoen uitkomt in de Tweede Divisie, terug tot 1-1. Testspeler Daoud Bousbiba schoot vervolgens met een fantastisch schot de 1-2 binnen.

Na rust maakte Jonathan Rowell zijn debuut in het shirt van FC Eindhoven, ook betraden enkele testspelers het veld. FC Eindhoven hield de druk op de tegenstander, maar de stand bleef steken op 1-2.

De volgende oefenwedstrijd is tegen KV Mechelen, aanstaande zaterdag om 19.00 uur in het Jan Louwers Stadion. Koop nu je tickets via FC-Eindhoven.nl/tickets.