Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Fc eindhoven verliest nipt van ado den haag 1 0

FC Eindhoven verliest nipt van ADO Den Haag: 1-0

FC Eindhoven heeft vrijdagmiddag voor het eerst in deze voorbereiding verloren. Tegen de Eredivisionist werd er goed gespeeld, maar de Blauw-Witten wisten niet te scoren. ADO Den Haag deed dat wel: 1-0. 

Vanaf het begin af aan zette FC Eindhoven vroeg druk en was het spel veelal op de helft van de tegenstander. Aanvoerder Dario van den Buijs was dichtbij een treffer met een vrije trap, maar doelman Robert Zwinkels wist de bal te pakken. Een moment later lag de bal aan de andere kant in het net. Matias Gehrt kreeg ruimte om te schieten en door een van richting veranderd schot vloog de bal in het doel.

In de tweede helft bleef FC Eindhoven op zoek gaan naar de gelijkmaker. Rafael Uiterloo leek de treffer te maken, Robert Zwinkels voorkwam het. De scheidsrechter besloot geen strafschop te geven. Bij ADO Den Haag was Gervane Kastaneer, vorig seizoen verhuurd aan FC Eindhoven, één van de gevaarlijksten. Ook hij wist niet te scoren. 

Enkele minuten voor het laatste fluitsignaal werd Ruben Schaken nog van het veld gestuurd met een rode kaart. FC Eindhoven eindigde desondanks het duel met een nederlaag. De volgende oefenwedstrijd is zondag in Beringen tegen KRC Genk. 

ADO Den Haag - FC Eindhoven 1-0 (1-0) 29. 1-0 Gehrt. 

Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels (46. De Boer); San Roman, Kanon, Beugelsdijk, Meijers; Bakker (79. Amatkarijo), Gehrt (51. Ebuehi), El Mahdioui (66. Atay); Schaken, Kastaneer, Duplan (89. Hevel). 

Opstelling FC Eindhoven: Swinkels; De Wilde (69. Loof), Sprockel (81. Horsten), Van den Buijs, Gunst (89. Rossen); Deschilder, Swinnen (69. Rowell); De Silva (81. Vandeputte), Bousbiba (62. Koc), Lieder, Uiterloo.