vrijdag 18 augustus 2017

• Fc eindhoven verliest besloten duel van feyenoord

FC Eindhoven verliest besloten duel van Feyenoord

Vanmiddag heeft FC Eindhoven een besloten duel gespeeld in Rotterdam. Tegenstander op Varkenoord was een selectie van Feyenoord. De wedstrijd werd met 2-1 verloren door de Blauw-Witten. Het doelpunt voor FC Eindhoven werd gemaakt door Rafael Uiterloo.

Met verschillende testspelers in de basis begon FC Eindhoven rond het middaguur aan de wedstrijd tegen Feyenoord. In de loop van de tweede helft scoorde Feyenoord, middels Michiel Kramer en Mo El Hankouri. Rafael Uiterloo deed een kwartier voor tijd iets terug namens de Blauw-Witten. In het laatste kwartier werd er niet meer gescoord, waardoor de winst voor de Rotterdammers was.

Feyenoord - FC Eindhoven 2-1 (0-0) 57. Michiel Kramer 1-0. 65. Mo El Hankouri 2-0. 74. Rafael Uiterloo 2-1

FC Eindhoven: Smits, Horsten, De Wilde (87. Bousbiba), Rossen, Gunst (46. Loof); Rowell, Mert; Uiterloo, Brown (46. Van de Velden), Van den Hurk (66. Leonardo), Vandeputte