vrijdag 21 december 2018

• Fc eindhoven treft woensdagavond bristol rovers in leende

FC Eindhoven treft woensdagavond Bristol Rovers in Leende

FC Eindhoven treft woensdagavond in de voorbereiding op het seizoen een andere Blauw-Witte formatie, namelijk het Engelse Bristol Rovers. Het duel wordt gespeeld in Leende en wordt om 19.00 uur afgetrapt.

Bristol Rovers, uitkomend in League One (derde niveau in Engeland), is voor een vijfdaags trainingskamp neergestreken op Papendal en speelt één oefenwedstrijd. In Leende nemen ze het op tegen het team van David Nascimento. Bij FC Eindhoven worden Rodney Klooster, Alessio Carlone en Cas Faber wegens fysieke redenen buiten de selectie gehouden.

Bristol Rovers, waar Darrel Clarke (voormalig Engels profvoetballer) de hoofdtrainer is, speelt haar thuiswedstrijden in het Memorial Stadium. Het stadion geeft plaats aan circa twaalf duizend toeschouwers. Ellis Harrison was één van de ‘key-players’ in het afgelopen seizoen, maar vertrok onlangs naar Ipswich Town. De ervaren, 32-jarige middenvelder Chris Lines (zie foto) hoort nog wel tot de selectie, hij speelde bijna alle wedstrijden voor Bristol Rovers in het afgelopen seizoen. Tim Lockyer is de captain van het elftal.

Tickets voor de wedstrijd woensdagavond kosten €5,- per stuk en zijn te koop bij de kassa van Sportpark De Groote Speel. Adres Sportpark De Groote Speel: Hans van Breukelenweg 3, 5595AX, Leende.

Heb jij de seizoenkaart al besteld? Check voor meer informatie http://FC-Eindhoven.nl/fanbox!