vrijdag 26 oktober 2018

• Fc eindhoven treft una op sportpark zeelst

FC Eindhoven treft UNA op Sportpark Zeelst

FC Eindhoven oefent a.s. dinsdagavond, op de gloednieuwe kunstgrasmat van Sportpark Zeelst, tegen vv UNA. De aftrap in Veldhoven is om 19.00 uur en de toegang is gratis.

UNA, afgelopen seizoen net niet gepromoveerd naar de Tweede Divisie, speelde afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd tegen Vlissingen en speelde daarin met 1-1 gelijk. Scheerlinck was de doelpuntenmaker namens UNA. De Veldhovenaren starten het seizoen in de Derde Divisie op zondag 26 augustus.

FC Eindhoven en UNA spelen al jaren tegen elkaar in de voorbereiding. Vorig seizoen verloren de Blauw-Witten met 3-2. Dennis Van Vaerenbergh maakte destijds twee treffers. Het team van David Nascimento speelt donderdag ook een oefenwedstrijd, dan in eigen huis tegen Sharjah FC