vrijdag 23 november 2018

• Fc eindhoven treft ook bristol rovers en al sharjah fc in voorbereiding

FC Eindhoven treft ook Bristol Rovers en Al Sharjah FC in voorbereiding

Zaterdag 7 juli begint FC Eindhoven aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de eerste training (10.30 uur) in het Jan Louwers Stadion. Aan het programma zijn wedstrijden met Bristol Rovers en Al Sharjah FC toegevoegd.

FC Eindhoven treft Bristol Rovers op woensdag 25 juli op het sportpark van DOSL in Leende. De aftrap vindt plaats om 19.00 uur. Bristol Rovers speelt in de League One, het derde niveau van Engeland. De Engelsen beleggen deze zomer een vijfdaags trainingskamp in Nederland. De kaartverkoop voor deze wedstrijd vindt op de wedstrijddag plaats op het sportpark. Tickets kosten €5,- per stuk.

De voorbereiding wordt afgesloten op donderdag 9 augustus tegen Sharjah FC. De wedstrijd wordt gespeeld in het Jan Louwers Stadion. Sharjah FC eindigde afgelopen seizoen in de middenmoot van de competitie in de Verenigde Arabische Emiraten.

Informatie over de kaartverkoop voor de thuisduels tegen Roda JC en Sharjah FC volgen later.

Oefenprogramma

Kaartverkoop

14 juli 16.00 uur

RKVV Bergeijk