vrijdag 20 oktober 2017

• Fc eindhoven speelt in tegelen het laatste oefenduel

FC Eindhoven speelt in Tegelen het laatste oefenduel

FC Eindhoven speelt aanstaande vrijdag in Tegelen de oefenwedstrijd tegen Al Ahli uit Dubai. Bij Sportclub Irene wordt er om 19.00 uur afgetrapt. Entree is gratis.

Al Ahli is deze zomer gefuseerd met Sportclub Dubai en Al Shabab. Laatstgenoemde is de oude club van Fred Rutten. Al Ahli is door een derde plaats in de competitie geplaatst voor de Asia Cup, de Champions League van Azië.  Al Ahli is ter voorbereiding op het nieuwe seizoen op trainingskamp in Nederland.

Voor FC Eindhoven is dit het laatste duel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het team van Wilfred van Leeuwen trapt volgende week het seizoen af tegen Telstar. Het adres van Sportclub Irene is Bakenbosweg 4, 5932 AH te Tegelen.