zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Fc eindhoven sluit eenjarige deal met uniview voor led scherm

FC Eindhoven sluit eenjarige deal met Uniview voor LED-scherm

FC Eindhoven heeft vanmiddag een overeenkomst getekend met Uniview. Het Chinese bedrijf levert komend seizoen een groot LED-scherm achter het doel op de Henk Bloemers Tribune in het Jan Louwers Stadion.

Uniview werd in 2010 in Shenzhen (China) opgericht. Het is een van de grootste LED en LCD display leveranciers in de wereld. Voor het Wereldkampioenschap Voetbal 2018 in Rusland leverde Uniview bijvoorbeeld 7500 vierkante meter LED scherm. Het scherm in het Jan Louwers Stadion zal naar verwachting bij de eerste officiële thuiswedstrijd (24 augustus vs. Go Ahead Eagles) geplaatst zijn.

Marco Faber, Algemeen directeur van FC Eindhoven: ‘’We zijn trots om opnieuw een grote partner aan ons te binden. Met deze samenwerking verhogen we de beleving in ons stadion en hebben we fantastische nieuwe exposure mogelijkheden. De intentie vanuit beide partijen is om hiermee een langdurige samenwerking op te starten.’’ 

FC Eindhoven dankt ook de sponsoren Intelectric, SRP Zuid en Spitters om de infrastructuur van het scherm mogelijk te maken!