vrijdag 31 maart 2017

• Fc eindhoven reserves wint oefenwedstrijd tegen baronie 5 0

FC Eindhoven (reserves) wint oefenwedstrijd tegen Baronie: 5-0

FC Eindhoven heeft dinsdagavond met 5-0 gewonnen van hoofdklasser Baronie. Na 21 minuten viel het eerste doelpunt al. Van circa 20 meter maakte Anil Koç met een prachtige vrije trap de openingstreffer.

Toen ging het vlot. Na 34 minuten stond er namelijk 3-0 op het scorebord in het Jan Louwers Stadion. De 2-0 was een doelpunt van Christopher Mandiangu, die een uitstekende dieptepass van Dario van den Buijs ontving en de bal in het net schoot. De 3-0 viel na een solo van Jinty Caenepeel, die vanaf rechts voorgaf. De bal kwam terecht bij Anil Koç en hij maakte zijn tweede treffer van de avond.

Na rust was FC Eindhoven heer en meester. Jinty Caenepeel en Christopher Mandiangu zorgden nog voor twee fraaie treffers voor de thuisploeg, waar tien spelers 90 minuten konden maken. Dit weekend staat er geen wedstrijd op het programma, in verband met de interlands.

FC Eindhoven - Baronie: 5-0 (3-0). 21. Koç, 30. Mandiangu, 34. Koç, 48. Caenepeel, 81. Mandiangu.

Opstelling FC Eindhoven: Van Gerwen; Iordanescu, N'Toko (46. Massop), Van den Buijs, Junior; Van Imschoot, Vink, Horsten; Caenepeel, Mandiangu, Koç.