vrijdag 15 december 2017

• Fc eindhoven op zoek naar drie punten in deventer

FC Eindhoven op zoek naar drie punten in Deventer

Morgenavond staat de lastige uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. De wedstrijd in de Adelaarshorst begint om 20:00 uur. Go Ahead Eagles is na het verlies van vorige week in Oss koploper af en zijn nu terug te vinden op de tweede plaats van de Jupiler League. FC Eindhoven bezet met één punt minder de vierde plaats. De Blauw-Witten hebben wel een wedstrijd meer gespeeld.

De laatste keer dat deze twee ploegen elkaar troffen in de Adelaarshorst was op 19 april 2013. De wedstrijd eindigde toen in een 0-0 gelijkspel.

Mitchell van der Gaag: “Morgen staat er weer een nieuwe topper op het programma. Allebei hebben we iets recht te zetten na vorige week. Ik verwacht een moeilijke wedstrijd. Go Ahead Eagles is in mijn ogen een van de favorieten voor het kampioenschap. Waarschijnlijk zullen ze volle bak gaan voor eigen publiek, zeker na de nederlaag van vorige week. Het zal morgenavond een mooie ambiance worden met een goede sfeer. Go Ahead Eagles speelt altijd voor veel publiek. Dit zijn mooie wedstrijden om te spelen. We denken dat ze voor eigen publiek het spel willen maken en daardoor de ruimtes groot zullen gaan worden. Daar moeten we van profiteren.”

De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Junior dos Santos, Joris van Gerwen, Thomas Horsten,  Roald van Hout, Anthony van de Hurk, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Stijn Lamers, Christopher Mandiangu, Milan Massop, Ivo Rossen, Ruud Swinkels,  Jari Vandeputte, Wouter Verstraaten,Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.