Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Fc eindhoven op de regio business dagen

FC Eindhoven op de Regio Business Dagen

Afgelopen woensdag en donderdag (30 sept en 1 okt) stond FC Eindhoven op de Regio Business Dagen. Samen met 12 partners presenteerde FC Eindhoven zich op een heus FC Eindhoven-plein. Op het plein stond netwerken en relatiebeheer centraal. Beide dagen werd het FC Eindhoven-plein drukbezocht en er werden veel nieuwe contacten gelegd.

 

Ook hadden de bezoekers van het plein twee primeurs. Zo werd op donderdag 1 oktober Intelectric als nieuwe broeksponsor gepresenteerd. Daarnaast is het nieuwe initiatief FCE Global Network gelanceerd. De lancering werd ondersteund door bezoek van de ambassade van Botswana en een delegatie uit Indonesië.

 

We kijken dan ook terug op een geslaagde editie van de Regio Business Dagen en bedanken de aanwezigen voor het bezoek aan de Regio Business Dagen.

 

Het FC Eindhoven-plein werd mede mogelijk gemaakt door onze 12 partners: Gebr. Van der Winkel, Intelectric, Het Rughuis, Willy de Kruyff Touringcars/Pelikaan Reizen, Van Mossel Ford, Offermans Design, TargetEveryOne, Jacques van Leuken, Gardens, Parcs & Estates, De Groof Accountants Adviseurs en Bestronics.