vrijdag 20 oktober 2017

• Fc eindhoven neemt afscheid van ayrton statie en wouter verstraaten

FC Eindhoven neemt afscheid van Ayrton Statie en Wouter Verstraaten

FC Eindhoven heeft afscheid genomen van Ayrton Statie en Wouter Verstraaten. Ayrton Statie gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wouter Verstraaten gaat in Amerika voetballen.

Ayrton Statie sloot afgelopen winter aan bij FC Eindhoven als back-up voor de geblesseerde Maxime Gunst. Hij maakte tegen Jong Ajax zijn debuut voor de Blauw-Witten. De linksback gaat op zoek naar een nieuwe club.

Wouter Verstraaten kwam afgelopen zomer over van de jeugdopleiding van PSV. De verdediger speelde zijn eerste wedstrijd voor FC Eindhoven tegen FC Oss. Hierna mocht hij nog een keer invallen tegen zijn oude ploeg, in de wedstrijd tegen Jong PSV. Verstraaten vervolgt zijn carrière in Amerika. Hier gaat hij ook studeren.

Wouter en Ayrton, bedankt voor jullie inzet bij FC Eindhoven! Succes in jullie verdere carrière.

Er wordt momenteel bekeken of de samenwerking met de overige amateurspelers volgend seizoen wordt verlengd.