vrijdag 25 augustus 2017

• Fc eindhoven klaar voor topper tegen de koploper

FC Eindhoven klaar voor topper tegen de koploper

Morgenavond staat de topper uit tegen FC Volendam op het programma. De wedstrijd in het KRAS Stadion in Volendam begint om 20:00 uur. Vorig seizoen won FC Eindhoven de uitwedstrijd in de Jupiler League met 2-3. In de Jupiler Play-offs verloren de Blauw-Witten de uitwedstrijd  van de onderlinge tweestrijd met 2-1.

FC Volendam is de competitie sterk begonnen, maar verloor de laatste twee wedstrijden in de Jupiler League. De Volendammers staan, ondanks deze twee nederlagen, nog steeds op de eerste plaats van de Jupiler League. FC Eindhoven blijft door de overwinning op RKC Waalwijk meedoen om een plek bovenin de ranglijst.

Mitchell van der Gaag: “Als je naar afgelopen wedstrijd kijkt tegen RKC Waalwijk ben ik tevreden met het resultaat. We hebben enorm gestreden. We hebben verdiend gewonnen. Het team heeft een goede reactie getoond na de wedstrijd tegen Helmond Sport. Dit nemen we mee naar Volendam."

Over de tegenstander van morgenavond zegt Van der Gaag het volgende: “FC Volendam is een mooie tegenstander. Het is een goede test om te zien waar we nu staan. Met in het achterhoofd houdende, dat we bij een overwinning op de eerste plaats terecht kunnen komen. Zij zullen extra gemotiveerd zijn na twee nederlagen op rij, maar wij gaan vol vertrouwen richting Volendam.”

De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel , Fries Deschilder, Junior dos Santos, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Stijn Lamers, Christopher Mandiangu, Milan Massop, Ivo Rossen, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Wouter Verstraaten, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.