vrijdag 31 maart 2017

• Fc eindhoven introduceert online ticketshop met aantrekkelijke actie

FC Eindhoven introduceert online ticketshop met aantrekkelijke actie

Vanaf vandaag is het mogelijk om tickets voor FC Eindhoven aan te schaffen via een online ticketsysteem. Het ticketingsysteem van SRO4 biedt vele voordelen. Het is snel, eenvoudig en je kunt je eigen plaats kiezen!

FC Eindhoven introduceert het online ticketingsysteem met een zeer aantrekkelijke actie. Voor de wedstrijd tegen FC Emmen geldt: twee bestellen is één betalen! Deze wedstrijd wordt op maandag 30 november gespeeld in het Jan Louwers Stadion.

Vanaf nu bestaat de mogelijkheid om thuis een online ticket aan te schaffen. Dit e-ticket kun je direct uitprinten en meenemen naar het stadion. Ben je seizoenkaarthouder? Dan kun je kijken of er rondom jouw stoel nog meer plaatsen vrij zijn. Een kennis meenemen naar het stadion gaat vanaf nu nog makkelijker!

Wil je een ticket gaan aanschaffen? Seizoenkaarthouders hoeven normaliter geen nieuwe account aan te maken. Voer je emailadres in bij ‘inloggen’ en druk op ‘wachtwoord vergeten’. In de mail krijg je informatie om een nieuw wachtwoord in te stellen!

Heb je geen seizoenkaart? Dan kun je bij ‘inloggen’ drukken op ‘maak een nieuw account aan’. Na het invullen van de gegevens, kun je voortaan met je emailadres en wachtwoord inloggen bij de online ticketshop.

Het ticketingsysteem maakt het ook mogelijk om seizoenkaarten online te bestellen. Hierover zal later meer informatie volgen.

Neem snel een kijkje in onze nieuwe online ticketshop: https://voetbal.iticketsro.com/FC_Eindhoven/