zaterdag 15 juli 2017

• Fc eindhoven in het kader van mvo te gast bij de rungraaf

FC Eindhoven in het kader van MVO te gast bij de Rungraaf

Afgelopen donderdag hebben mascotte Woutje en twee medewerkers van FC Eindhoven een bezoek gebracht aan speciaal onderwijsschool de Rungraaf. Na het succes van een maandje geleden bij de Korenaer, is FC Eindhoven een samenwerking aan gegaan met het speciaal onderwijs binnen de Gemeente Eindhoven. Er zullen vaker activiteiten georganiseerd worden om sporten bij deze doelgroep te stimuleren. Want voor deze jonge talenten is sporten niet vanzelfsprekend.

Het was een enerverende voetbalmiddag op het kunstgrasveld bij de Rungraaf. Naast een middagje samen voetballen werden er ook tickets weggegeven. De Rungraaf zal met een grote groep onze jongens komen aanmoedigen bij de wedstrijd FC Eindhoven – Telstar. Winnen of verliezen bij zo’n activiteit van ondergeschikt belang. Het gaat vooral om plezier maken met elkaar en de leerlingen van de Rungraaf een leuke dag bezorgen. Er waren dan ook veel lachende gezichten te bewonderen tijdens de wedstrijdjes. Het was een geslaagde voetbalmiddag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Na afloop kreeg iedereen een handtekening van Woutje en was er de gelegenheid om met hem op de foto te gaan.