vrijdag 31 maart 2017

• Fc eindhoven in halve finale tegen nac breda

FC Eindhoven in halve finale tegen NAC Breda

FC Eindhoven heeft zich verzekerd van een plek bij de top-5 van de Jupiler League. Deze plek betekent directe deelname aan de halve finale van de Jupiler Play-Offs. De tegenstander is NAC Breda, dat op 13 mei naar Eindhoven komt. De uitwedstrijd is op pinkstermaandag 16 mei.

Koop nu alvast je tickets voor deze spannende wedstrijd! Via de online ticketshop koop je gemakkelijk en snel een kaartje.

Op het secretariaat is het mogelijk om kaarten te kopen op werkdagen van 09:00 uur tot 16:30 uur. Op 4 mei is er een verkoopavond tot 19:00 uur. En op 10 mei kun je tot 20:00 uur terecht op het secretariaat voor je kaartje. Op zaterdag 7 mei is er van 10:00 uur tot 14:00 uur een extra verkoopdag.

In de voorverkoop zijn de kaarten 5 euro voor jeugd t/m 16 jaar en 10 euro voor personen vanaf 17 jaar.

Wees er op tijd bij! Vorig seizoen waren de zitplaatsen al uitverkocht voor de wedstrijddag.

Gratis kaart voor EindhoFANs

Seizoenkaarthouders krijgen bij het verlengen van een betaalde seizoenkaart voor het seizoen 2016/2017 een gratis kaart voor de eerste thuiswedstrijd van de Jupiler Play-Offs. Deze kaarten zijn ongenummerd, wel krijg je het vak toegewezen. Hierdoor is het mogelijk om ook nog extra kaarten aan te schaffen. Het is voor het eerst mogelijk om online je seizoenkaart te verlengen. Op fc-eindhoven.nl/verlengen kan je gemakkelijk verlengen. Betalen doe je veilig via Ideal. Let op: Het bedrag voor een seizoenkaart in de Jupiler League wordt afgeschreven. Indien we volgend jaar in de Eredivisie spelen dient het tweede deel betaald te worden bij het ophalen van de seizoenkaart. Liever gewoon via het inschrijfformulier verlengen? Dat kan natuurlijk ook. Het verlengformulier vind je hier. Je betaalt dan bij het inleveren van je formulier.

Deze actie geldt ook voor diegene die een nieuwe seizoenkaart aanvraagt. Het aanvragen van een seizoenkaart kan op fc-eindhoven.nl/aanvragen.

Heb je jouw kaartje al binnen voor de Jupiler Play-Offs? En heb je net zo veel zin in de eindstrijd als wij? Deel het dan via social media met #maakhetmeemetFCE.

Steun FC Eindhoven in de strijd om een finaleplaats! Maak jij het mee met FCE?

Tickets zijn verkrijgbaar via: FC-Eindhoven.nl/tickets